En hemmelighet

Lenge har jeg bært på en hemmelighet. En hemmelighet som noen av dere allerede har funnet ut av på egenhånd… En deilig, liten hemmelighet inni magen min. Som ikke er så liten lenger…

Jeg skal bli mamma igjen!

Til sommeren kommer det en liten gutt til oss!

Lykken er stor, og Amalie gleder seg veldig til å bli storesøster. Hun prater til magen min, og elsker å hjelpe meg med å gjøre ting klare til baby, som vi kaller han. Og dette er jo så klart grunnen til mitt laaange fravær fra bloggen her. Tre og en halv måned med kvalme dagen lang, avløst av en fin jul, for så å bli erstattet med nakkeproblemer og hodepine. Men med litt fysioterapi, som har gjort underverker, er jeg i veldig god form igjen. Endelig har jeg litt overskudd til å leke med Amalie, få vært litt i bevegelse og til og med blogge ;) Og så har jeg fått strikkedilla, og holder på med litt smått til gutten som dere skal få se etterhvert.

Nå nyter jeg bare disse dagene så godt jeg kan, magen vokser fort nå, og noen svake minner fra graviditeten min med Amalie sier meg at energien min ikke vil holde seg så høy altfor lenge til, hehe :)

Så nå håper jeg dere er klare for litt babyblogging, det kommer til å bli en del av det fremover :D

Håper dere har en fin helg, kjære dere!

Amalie koser baby <320140201-142732.jpg

Advertisements

17 thoughts on “En hemmelighet

  1. Gratulerer så mye! <3 Så koselig! Og så godt at formen er bra nå. Håper den fortsetter å holde seg fin! :) Til våren blir jeg tante på nytt, så her blir det også babyer i nærmeste familie! Ja, BABYER! Den yngste søsteren min er gravid med tvillinger! :)

    God helg! :)

  2. Gratulera så masse igjen, kjære Marianne :-D <3 Veldig glad på dine vegne og glede meg til blogginnlegg med baby og strikking :-) Og jammen meg er eg vist litt sanndrømt også, hehe ;-)

  3. Gratulerer så mye! :D Så artig det blir, det er så artig å se små barn møte på ennå mindre barn. De trer liksom plutselig inn i en rolle. Er elstremt fascinerende og artig å se på. Skjønner at Amalie gleder seg til å bli store søster, da er man plutselig stor ;P tror man selv i hvertfall når noen er mindre en oss selv ;P så skøy

  4. gratulerer så mye igjen,gleder meg på deres vegne :))) det er så fantastisk! vi får håpe det kommer en spire i magen min også om ikke alt for lenge! blir spennende å følge med deg nå som du skal bli mor til 2! :))

    1. Tusen takk :) Åja, det hadde vært veldig moro :):) Det skal bli veldig spennende å bli tobarnsmor! Jeg lurer veldig på hvordan alt blir, og ikke minst hvem denne lille karen er :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s