Litt aktivitet

Denne graviditeten har jeg nesten ikke fått beveget meg i det hele tatt, så som hodepinen har gitt seg, er det så godt å endelig kunne gjøre noe fysisk igjen. I dag er det svømming som står på planen, noe jeg ikke har gjort på lenge! Men jeg tror det skal bli veldig oppfriskende med en dukkert, og det er jo flott trim for gravide damer ;)

Jeg var også på svangerskapskontroll i dag, og alt så helt topp ut. Jeg fikk høre hjertelyden, og legen sa at lillegutt lå veldig fint inni magen min. Livmoren var godt trukket tilbake mot ryggen, så det ville gjøre at magen ble lettere å bære. Det er jo alltid en fordel! ;) Og da stemmer det jo også at jeg ikke synes magen min er så stor denne gangen, selv om det er vanskelig å huske helt hvor stor den var forrige gang på akkurat denne tiden. Jeg lå rett på kurven den gangen også, så forskjellen er sikkert ikke så veldig stor. Hehe, det er kanskje heller jeg som hadde innbilt meg at som andregangsgravid ville magen bli større mye raskere. Det viktigste er nå uansett at alt står bra til! <3

Og så må jeg vise dere denne tegningen. Amalie har tegnet mammaen sin for første gang! Smelt! 20140205-170115.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Litt aktivitet

  1. Jeg tror at grunnen til at min gravidemage #2 vokste så mye raskere enn første gang var at magemusklene mine var mer eller mindre ikke-eksisterende ;)

    Og awwww! Skjønne Amalie! :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s