Bursdagsfeiring

I dag har vi vært i bursdagsfeiring til Amalies fetter, Vegard, som fyller to år. Det var veldig stas, og både store og små koste seg masse med pizza og sjokoladekake. Tror nok jeg spiste litt for mye! Men har man en sulten gutt i magen, så er det lov ;) Vegard fikk masse fine pakker, og Amalie syntes at det var helt greit at han pakket dem opp, så lenge hun fikk sjekke dem ut etterpå. Hehe, jeg hadde faktisk trodd at hun også hadde villet pakke opp, men der tok jeg altså helt feil.

Og i morgen er det min tur, da runder jeg 30! Og det gleder jeg meg faktisk til ;) Det hadde jeg ikke trodd for noen få år siden. Men jeg har mye å se fram til, så jeg krysser fingrene for at jeg har tidenes beste tiår foran meg, og at det bare fortsetter å bli bedre for hvert år, slik det har gjort frem til nå.

Hva tenker du om å runde 30?

Noen glimt fra dagens bursdagsfeiring
20140208-215600.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Bursdagsfeiring

  1. Gratulerer så masse med dagen som var :)
    Det føles akkurat som å være 20 å være 30.. bare ser litt værre ut i speilet :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s