Søndagskos

I dag har vi hatt en skikkelig kosesøndag inne, mens både regn og snø har lavet ned. Vi har lekt og sett på film, og så har jeg og Amalie prøvd oss på bønnesuppe, som ble kjempegod. Og Amalie er så flink til å hjelpe. Jeg tror nok hun har arvet matgleden til mammaen sin <3 Hun elsker å få hjelpe til med å kutte opp grønnsaker og frukt med den lille plastkniven sin, og hun er veldig nysgjerrig på hva som skjer oppi alle grytene til mammaen sin. Kanskje det er en liten kokk jeg har her ;)

Nå i ettermiddag har vi vært og feiret dagen til en av mine svigerinner med godsaker og nybakte boller. Der var det full rulle fra vi kom til vi gikk. Så moro det er å ha søskenbarn på samme alder! Amalie blir helt i hundre, og de løper rundt og rundt og rundt. Jeg blir sliten av å bare se på!

Nå er det senga neste. Amalie har hostet en del de siste nettene, og våknet før kl. 6 hele helgen, så jeg kjenner at jeg er litt ekstra trøtt i dag. Jeg krysser fingrene for at vi alle får en god natts søvn nå, før det er klart for en ny uke igjen.

Har dere hatt en fin fastelavensfeiring?

20140302-210101.jpg20140302-210114.jpg

Advertisements

11 thoughts on “Søndagskos

 1. hørtes ut som om dere har kost dere godt, for et herlig bildet det siste der :) vi har kost oss vi også,prøvde å lage bønnebrownies,men det smakte rart for min del :-p sunn men ikke særlig god ble min i hvert fall! hihi

 2. Hmm.. fikk feilmelding når jeg postet kommentar her..
  Prøver igjen :)
  Hva slags plastkniv bruker Amalie?
  Adrian vil gjerne hjelpe til på kjøkkenet, men har ikke turt å la han bruke kniv :P

  1. Hmm, så rart med feilmeldingen, men denne kom i hvertfall igjennom :)

   Knivene til Amalie er fra Ikea, dem som selges sammen med de små plastgalfene og -skjeene. De er veldig greie :)

 3. Så hyggelig! Synes det er helt utrolig hvor fort Amalie har vokst, og jeg fulgte deg jo i minst to år før henne kom til verden :o Er jeg den eneste som ser en likhet mellom de på det nederste bildet? Synes øyepartiet var ganske likt, hehe!

  1. Tiden går altfor fort, kan nesten ikke tro at hun er godt over to år allerede :) Hehe, ja de har noen likheter :) Pappaene deres er jo brødre, og også ganske like ;) Det er moro :):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s