Strikkedilla

Jeg husker ikke om jeg har nevnt det her på bloggen, men den siste tiden har jeg hatt skikkelig strikkedilla. Hehe, det er kanskje typisk når man er gravid ;) Jeg har ikke strikket så mye før, men fikk øvet meg en del i fjor vinter, og jeg føler nå at jeg i hvertfall klarer de enkle oppskriftene, selv om jeg ikke har prøvd så mange enda. Jeg har lånt En Myk Start på biblioteket, og merket oppskrifter jeg har lyst å prøve på, og det ble omtrent halve boken. Det var jo så mye fint! Men først skal jeg strikke et deilig og mykt teppe til den lille gullgutten min. Jeg prøvde meg først på en oppskrift, men endte opp med å lage en litt enklere versjon i bare rillestrikk. Så nå er det bare å beholde tålmodigheten gjennom hele prosjektet, et teppe er jo stort og ganske ensformig, men om det blir for ille så får jeg heller ta noen småprosjekter innimellom ;)

Strikker du?

20140303-211052.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Strikkedilla

  1. Jeg skulle gjerne ha strikket, men har ikke tålmodighet nok til det. Brodering derimot, det er no annet :)
    Er imponert over at noen klarer å tolke strikkeoppskrifter jeg, det ser så gresk ut :P
    Håper du viser resultatet :)

    1. Hehe, ja det er noe man må øve seg på å lese, og det er fremdeles ting jeg ikke forstår ;) Men det kommer seg :) Og jeg viser så klart resultatet, hehe, om jeg får fullført da, men det håper og tror jeg ;)

  2. så flink du er :) nei uff :-p jeg har prøvd meg da snuppelina var i magen,siden har jeg strikket bittelitt på den kluten som begynner å bli over 30 cm lang nå. blir ikke noe mer enn en øveklut her nei :-p har så mye annet å sette fingrene på og i her.uff :-p men å så koselig da :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s