Helg!

Helgene blir bare mer og mer velkomne ettersom jeg nærmer meg termin! Å, så godt det skal bli å slappe av og kose oss masse hjemme denne helgen. Det eneste jeg grugleder meg til er årets første tur til Dyreparken på søndag. Amalie har snakket om dyreparken kjempelenge nå, og vi har hatt en avtale om at når all snøen er borte, så skal vi ta turen. Og nå er endelig tiden inne! Hun har planlagt de dyrene hun har mest lyst til å se; løve, krokodille, apekatt og tiger, og kanskje vi kan se båten til selveste Kaptein Sabeltann! Det kommer til å bli så moro, og jeg gleder meg nok like mye som henne, det eneste jeg er bekymret for er om jeg klarer å henge med. Forrige helg var vi ute og ruslet i en time, så sakte som det nesten går an å rusle, men det kjente jeg godt etterpå. Lenge etterpå… Men jeg går ikke glipp av denne dyreparkturen for alt i verden, jeg gleder meg så til å se Amalie kose seg, så da får jeg heller ligge rett ut etterpå. Men det går sikkert veldig greit, så lenge jeg tar det rolig, og passer på å ta noen gode pauser.

Forrige helg var vi forresten på hyttetur med min søster og hennes lille familie. Jeg fikk ikke blogget noe da, men her kommer noen få bilder fra turen vår. Sjekk de to små sovegulla våre da <3

20140314-204243.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s