Årets første tur i Dyreparken

I dag har vi har årets første tur til Dyreparken, en tur Amalie har ventet i mange måneder på, så nå var det moro å endelig kunne ta henne med. Vi har kost oss så mye! Vi fikk sett alle dyrene Amalie ville se, og spesielt løvene og krokodillene måtte vi se litt ekstra lenge på. Vi fikk også testet ut Dyreparkens bålplass for første gang. Så utrolig greit med gapahauk og ferdig varme til å grille pølser på!

Amalie var helt utslitt når vi kom hjem, løping i vårsolen tar virkelig på. Hun sov og sov på pappaen sitt fanget, såå kos. Og min form var over all forventning, litt trøtt og sliten på slutten bare, så det kan jeg ikke klage på. Krysser fingrene for at det holder seg slik en stund til!

Har dere hatt en fin helg?
20140316-220629.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Årets første tur i Dyreparken

  1. Som jeg sa tidligere: Dere er så heldige som bare kan stikke innom :D Vi planlegger tur dit en gang kanskje til neste år? Planen er at Lillebror ikke plutselig har klatret inn til tigerne, og storesøster ikke er for redd Kaptein Sabeltann ;)

    1. Ja, vi er veldig heldige som bor så nærme. Det er en veldig fin plass, både for store og små :) så moro med tur under planlegging! Om dere tenker å se Kaptein Sabeltann-showet, så er det ganske skummelt. Nå er det et par år siden jeg så det sist, så kan jo være de har gjort noen endringer. Men uansett så var det i hvertfall veldig moro! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s