27 uker

Jeg har ikke skrevet så mye om graviditeten min her på bloggen enda, så nå tenkte jeg at det var på tiden med en liten oppdatering på mage og baby :D Tidligere i dag var jeg på kontroll hos legen, og alt så veldig bra ut. Jeg ligger helt på kurven størreslesmessig, og selv om jeg vet at det ikke nødvendigvis betyr noe, gjør det at bekymringene mine om en veldig stor babygutt blir litt mindre. Det er jo noe jeg har tenkt endel på, siden pappaen hans var ganske stor da han ble født, men igjen, det trenger jo heller ikke bety noe for vår gutt. Det er jo mye som spiller inn!

Han er vel litt over kiloen nå, og jeg merker at han blir stadig sterkere i den lille kroppen sin. Helt siden jeg begynte å kjenne han, har han lagt på tvers, og jeg har kjent de små føttene på høyre siden av magen min. Men på lørdag begynte han å romestere veldig, og jeg følte at han hadde lagt seg til med hodet ned, og det syntes legen hun også kjente i dag. Så nå håper jeg bare at han kan fortsette å ligge den veien, så jeg slipper å tenke mer på setefødsel, en av mine andre bekymringer. Hehe, men legen min var ikke særlig oppmuntrende, han kunne snu seg mye enda. Men siden han har lagt på tvers så lenge, satser jeg på at dette er den nye favorittstillingen de siste månedene ;)

Formen min er veldig fin for tiden, og jeg jobber nå 100% igjen, etter at jeg var sykemeldt for en liten stund siden. Da var det nakken og hodeverk som plaget meg, men dette ble raskt fikset av litt fysioterapi. Det eneste som er litt plagsomt innimellom er at jeg har begynt å få en del kynnere, men så lenge jeg passer på å få hvilt nok, er de ganske svake heldigvis. Og så er det magen da, den begynner å bli stor, og det er ikke så lett å ta på seg skoene lenger, eller å bøye seg ned for å skru på pcen på jobb. Hehe, og dette er bare begynnelsen ;)

Og så tenkte jeg at det endelig var på tide med magebilde. Her er meg, 27 uker på vei!
20140317-214431.jpg

Advertisements

11 thoughts on “27 uker

 1. ååå.så nydelige bilder av deg! en flott mage, det lyser jo av deg! skikkelig flott er du :)) koslig å lese om graviditet igjen, du nyter det vel godt tenker jeg :)

  1. Takk for så fine ord! :D godt å høre at det er moro å lese om, tenkte jeg skulle fokusere litt mer på det fremover :) ja, koser meg veldig, men gleder meg veldig til han kommer ut også ;)

 2. Kjekt å lese og få litt oppdatering :)
  Du ser strålende ut, rett og slett nydelig.
  Hils Martin fra meg :)
  Stor klem fra Karina.

  1. Hehe, jeg er kommet dit hvor jeg har begynt å revurdere lysten min til å gjøre dette en gang til ;) fikk nesten ikke på meg skoene i dag morges, og har tre måneder igjen! Hehe :):) man glemmer heldigvis fort når den lille kommer ut ;)

 3. Så flott en mage du har :)
  Godt at formen har blitt bedre! E’kke no gøy å være hjemme altfor lenge :P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s