Inspirasjon til Amalies vårgarderobe

Sakte, men sikkert nærmer vi oss varmere tider nå, og planleggingen av vår- og sommergarderobene våre er i full gang. Til Amalie har jeg falt helt pladask for Zara sin vårkolleksjon for små jenter. De har så mye fint! Enkle, lette og sarte plagg i duse farger, akkurat slik jeg liker det. Jeg kommer nok til å trykke hjem litt herfra etterhvert, bare jeg får bestemt meg for hva og i hvilke farger. Jeg kunne gjerne tatt alle sammen!

collage Zara
Bilder lånt fra http://www.zara.com

Nå skal jeg løpe ned til mannen, og så blir det litt sofakos, før senga kaller. I hele dag har jeg hatt øyne som sandpapir og vært tung i hodet. Det begynner å skrante litt på søvnen om natta, og det merker jeg godt når klokka ringer kl. 5.30. Og så merker jeg at kynnerene blir så mye hyppigere og kraftigere hvis jeg ikke får hvilt nok, så jeg håper virkelig at jeg får sovet litt bedre i natt. Ønske meg lykke til! :) Og ha en fin kveld!

Advertisements

2 thoughts on “Inspirasjon til Amalies vårgarderobe

  1. Åh, jeg husker at jeg brukte å sikle over alt det fine de hadde på Zara til barn, så kanskje jeg skulle huske å stikke innom der neste gang det er dags for nye klær :)

    1. Så greit å ha muligheten til å stikke innom! Her er det ingen Zara i nærheten, så det blir nettshopping på meg. Og det er jo moro det, men liker best å gå i butikken og kunne både se og kjenne på plaggene før jeg handler dem ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s