Sprø på håret

I dag har Amalie hatt sin første sprø på håret-dag i barnehagen! Etter hennes valg kjøpte vi grønn spray, og for en gangs skyld fikk jeg faktisk lov til å sette hårstrikk i håret hennes. Til vanlig drar hun dem bare ut igjen, men hun gledet seg såpass til å være sprø på håret, at det gikk greit i dag ;) Hun ble skikkelig tøff, og hun var riktig så fornøyd selv også. Enda mer fornøyd var hun når hun kom hjem fra barnehagen, og hadde fått i rosa spray også. Hehe, hun så ut som en liten pønker. En veldig, veldig søt pønker <3 Nå er jeg bare spent på om vi får ut all fargen. Det stod at man skulle være litt forsiktig med veldig lyst og fint hår, men vi hoppet nå i det. Planen var å få vasket det ut før leggetid, men lille tulla mi var så trøtt at det ikke ble tid til noe bading, så vi får prøve igjen i morgen tidlig.

20140321-210012.jpg
Endelige er det helg igjen, dere. Så godt det skal bli! Denne helgen er det minimalt med planer, så vi kan lade skikkelig opp til en ny uke. Jeg merker det så utrolig godt hvis jeg ikke får slapper nok av, og flinke mannen min, han fortjener i hvertfall å slappe av. Han har hendene fulle dagen lang, og tar seg av det aller meste her hjemme. Jeg er så heldig!

Nei, nå er det leggetid for meg kjenner jeg. Dere må ha en fin kveld, og en god natt!

Har dere planer for helgen?

Advertisements

One thought on “Sprø på håret

  1. så søt hun er! denne helgen har vi kost oss,norske talenter date på fredag og bursdagsfeiring av svigerinne og bytur på meg lørdagskveld.ellers har vi kjørt oss en søndagstur å slappet av hjemme med løvenes konge med febersyk jente :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s