I farta

Jeg lærer visst aldri… Dette skulle være en rolig dag, med bare en liten tur ut for å ordne noen ærender. Slik ble det ikke! Nye ærender dukket opp som perler på en snor, og når vi kom hjem fant vi plutselig på at mannen skulle avgårde igjen for å kjøpe et par hyller til Amalies rom, som vi har snakket om i evigheter. Og så ble det skruing og rydding, og ei lita turbojente som hadde sovet litt for lite i løpet av dagen. Men nå har vi endelig fått roet oss ned, og alt i alt har vi fått utrettet utrolig mye, så får jeg heller slappe av i morgen ;)

Må bare vise dere dette bildet av Amalie på shopping tidligere i dag. Hun var så fornøyd med de nye solbrillene sine at hun måtte ha dem på med en gang, og hun var så kul der hun nonchalant vandret rundt med en lille posen sin ;) Vanligvis er hun nesten umulig å ha med seg på senteret, fordi hun løper alle veier og er skikkelig i farta, men i dag var det veldig annerledes. Hun var mye roligere, og syntes det var veldig stas å kikke på saker og ting til seg selv. Hun plukket ut hårspenner og solbriller, og fant en kjole som med hennes egene ord var kul. Jeg tror jammen meg at hun har oppdaget shoppingens gleder. Dette blir moro! :)

20140322-204914.jpg

Advertisements

8 thoughts on “I farta

  1. Haha.. hun er bare helt nydelig!! Ser ut som om hun er født til shopping på dette bildet her. Du får passe på bankkortet fremover :)

  2. Haha, så kul! Vi hadde en skikkelig sløv helg (sånn bortsett fra at jeg fikk for meg at jeg skulle rydde og ommøblere på barnerommene og gangen utenfor, men det ble så mye bedre etterpå ;)

    Stikk innom bloggen min, da, det venter noe på deg der ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s