Hektiske tider

God kveld!

For en dag! Strålende sol fra skyfri himmel, og mange deilige varmegrader. Så utrolig godt det er å kunne ha åpne vinduer og dører hele dagen, og bare gå ut i genser og tynne sko. Som jeg har savnet dette! Og det er jo som natt og dag for Amalie, som nesten ikke har villet være ute i hele vinter, siden det stort sett alltid har snødd og blåst surt. Men nå stortrives hun, og hun vil helst bare være ute. Så nå må vi få oppgradert hagen litt. Mannen vil bygge sandkasse, og så må vi kjøpe litt mer uteleker til henne, så hun har litt å finne på. Jeg orker jo ikke å gå så mye nå, så da er det greit å kunne tilbringe en del tid i hagen vår.

Ellers har vi hatt en ganske hektisk uke her, med mye jobbing på både mannen og meg. Det gjør at Amalie får litt ekstra lange dager i barnehagen, men jeg trøster meg med at hun har det så gøy når jeg kommer, at hun ikke vil hjem. Og om to små måneder så endrer hele situasjonen seg. Da går jeg ut i permisjon, og da kan vi legge opp ting helt annerledes. Åh, jeg kjenner at jeg er så spent på hvordan alt vil bli når den lille gutten vår kommer ut, og det plutselig er to barn å ta hensyn til. Jeg krysser fingrene for at det går seg fint til, men jeg tar gjerne i mot tips, om noen av dere som allerede har vært i denne situasjonen vil dele deres erfaringer :)

Kos dere med resten av helgen, og den deilige vårsolen, om den skinner hos dere også!

20140329-212555.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Hektiske tider

  1. Jeg håper det går knirkefritt for dere å gå fra en til to :) Eneste tipset jeg kan komme med er å gi Amalie litt egentid med mamma, for oss ble det veldig mye meg+lillebror og pappa+storebror, også puslet vi lissom hver for oss. Det skulle jeg gjerne forsøkt å gjort annerledes nå. Men alt går seg til, og dere finner ut av hva som er best for dere :)

    Jeg er så spent å lese om alt som kommer!! :D
    NESTEN så jeg får lyst til å gjøre det selv en gang til.. men bare nesten :P

    1. Takk for godt råd! :) Akkurat dette har jeg tenkt en del på selv også, ettersom Amalie er veldig glad i mammakosen sin. Det kan bli et sårt punkt for henne, men krysser fingrene for at det ordner seg fint, så lenge vi er oppmerksomme på det :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s