Søndagsskos

Disse helgene går altfor fort! Men tida flyr jo som kjent fort når man har det moro. I dag har vi hatt besøk av litt familie for å feire mannens bursdag, så det har vært full rulle med rydding, matlaging og litt baking. Vel, jeg skal ikke skryte på meg noe, mannen måtte ordne det meste selv, siden jeg ikke er så veldig dugenes til noe annet enn å ruge for tiden ;) Men han er jo så flink, så det klarte han utmerket. Jeg glemte helt å ta noen bilder, men fikk knipset Amalie som hadde lesestund tidligere i dag. Søta mi! Her har hun funnet fram en gammel bok som jeg hadde da jeg var liten. En sånn bok som fulgte med eventyrkassettene man fikk kjøpt i butikken. Husker dere dem? Jeg elsket dem! Mamma har spart på alle bøkene som fulgte med, så de leser vi i både titt og stadig. Det er moro at hun kan ha glede av noe jeg hadde så stor glede av da jeg var liten <3

Har dere hatt en fin helg?

20140330-214458.jpg

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s