Liebster award!

Jeg har vært så heldig å få utdelt en Liebster award av flotte Hanna i Drømmeland! Det betyr at jeg skal svare på ti spørsmål som Hanna har laget, og så sende prisen videre til noen jeg synes fortjener det.
20140330-212355.jpg

Her kommer mine svar!

 1. Hvem vet at du blogger? Eller spurt på en annen måte: Er du åpen om at du blogger?
  De aller fleste rundt meg vet at jeg blogger, men det er langt fra det første jeg snakker om når jeg møter nye mennesker. Jeg er litt skapblogger, men tar sakte, men sikkert flere og flere steg ut av mitt trygge skap.
 2. Hvor mange barn ønsker du deg?
  Det hadde vært moro med tre barn, men før vi bestemmer oss, må vi prøve å være foreldre til to, og se hvordan det er ;)
 3. Hva er din yndlingssang, og hvorfor?
  Her har jeg faktisk ikke noe svar… Jeg har ingen spesiell sang, selv om det så klart er mange fine sanger der ute. Jeg må innrømme at jo eldre jeg blir, jo mindre plass tar musikk i livet mitt, og at stillhet ofte er den beste lyden jeg vet.
 4. Vil du si at du er slik du utgir deg på bloggen? Vil dine nærmeste venner kjenne deg igjen i ordene du skriver?
  Jeg håper og tror det! Jeg er meg selv på bloggen, men jeg viser jo bare frem en bitteliten brøkdel av hvem jeg er. Men den viser absolutt en liten del av meg.
 5. Beskriv deg selv med tre ord.
  Jeg synes alltid dette spørsmålet er så vanskelig å svare på, men skal jeg velge tre ord blir det positiv, kontrollfrik og hønemor.
 6. Hvis du kunne hatt hvilket som helst yrke, hva ville du valgt?
  Da tror jeg at jeg ville ha drevet min egen butikk, og solgt barneklær. Jeg har alltid vært glad i å jobbe i butikk, og tanken på å starte noe selv er veldig spennende. Men så pysete som jeg er, tror jeg aldri at jeg hadde tort det ;)
 7. Smører du pålegget på den flate eller ruglete siden av knekkebrødet? (Jeg gjør det visstnok feil…)
  I følge mannen gjør jeg også det feil, jeg smører nemlig på den flate siden… Skal man ha smør på den ruglete siden, blir det altfor mye, og jeg føler blodårene mine tetter seg bare av synet. Hehe, pålegg derimot, det må jeg ha masse av!
 8. Barnefri ferie: Strandferie, storbyferie eller kulturferie (der man ser på severdigheter og ikke shopper)?
  Skal jeg velge kun en, så blir det storbyferie, men den beste ferien for meg er en kombinasjon av alle disse. Jeg elsker sol og strand, men har ikke tålmodighet til å bruke for mye tid på det, så da er det greit å dra og shoppe litt, men jeg liker også å få sett litt av stedet vi besøker.
 9. Hvis du måtte velge: Vegetarianer eller kutte ut alt av melkeprodukter fra kostholdet for alltid?
  Jeg er veldig glad i kjøtt, så da måtte det ha blitt å kutte ut alt av melkeprodukter.
 10. Hva er det verste TV-programmet du vet, som «alle andre» liker?
  Tja, si det… Jeg har blitt ganske sær på tv-tittingen på min eldre dager, og liker kun noen få programmer og serier for tiden. Jeg kan jo si Lilyhammer, men jeg har vel kanskje ikke sett nok på det til å uttale meg… Det bare virker som noe jeg abslutt ikke liker ;) Haha, for et svar!

Så skal jeg lage ti nye spørsmål og sende dem videre til to andre bloggere, men det trenger jeg litt tid på. Ting går ikke så fort her om dagen, men jeg satser på å ha en utfordring klar i løpet av uken :)

20140330-212629.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Liebster award!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s