Ny kjole til Amalie

Se hva vi har fått! En fin liten pakke fra Zara med ny kjole til Amalie. Og den var faktisk enda finere i virkeligheten enn på bildet. Det er ikke ofte det går den veien, så jeg er veldig fornøyd. Nå er hun klar for både dåp og 17. mai. Og se på den lekre innpakningen! Det var jo en glede bare å åpne pakken.

Dette er faktisk første gang jeg bestiller fra Zara, men det blir neppe siste, så mye fint som de har i butikken nå. Og jeg har nok av unnskyldninger til å shoppe i vei, Amalie vokser som bare det, og lillebror trenger også masse nytt til hans første måneder. Jippi! Er det ikke rart hvordan det blir gøyere å handle til de små enn seg selv når man blir mamma?

Bestiller du mye på nettet?
20140331-210519.jpg20140401-181106.jpg

Advertisements

8 thoughts on “Ny kjole til Amalie

 1. Nydelig kjole! – og flott innpakking da. Føles som eksklusivt innhold :)
  Her skjer stort sett all kleshandel på nett. Det er så mye enklere, siden vi ikke har så mye klesbutikker her i nærheten. Tror nesten ikke jeg har handlet noe til meg selv på over to år. Bortsett fra litt treningsklær og et par løpesko :P
  Blir vel ikke noe bedre etter enda en baby antar jeg ;)

  1. Ja, det er veldig greit med netthandel! Men må innrømme at til meg selv, så liker jeg best å gå i butikken og kunne prøve klærene på. Men nå bor vi rett ved Sørlandssenteret, så har jo det meste av butikker i nærheten da ;)

  1. Kjenner til det ja! ;) Og så gidder jeg ikke å kjøpe noe annet enn det helt nødvendige til meg selv nå som jeg gravid, jeg får heller ta det igjen når magen er borte :D

 2. Nydelig kjole! Den blir nok Amalie skjønn i! :) Zara har mye fint, ja.
  Jeg var, for første gang, på et POMPdeLUX- hjemmeparty. De selger så flotte barneklær og kvaliteten virker god. Skal ikke se bort i fra at jeg bestiller mer derfra via nettbutikken. Gleder meg til det jeg bestilte kommer i posten om ikke mange dagene. :)
  Ønsker deg en fin kveld! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s