31 uker

Nå er det en hel måned siden siste oppdatering på mage og baby, så nå er det på tiden med en liten oppdatering her :)

Alt går fremdeles veldig bra, og formen min er helt topp så lenge jeg får hvilt og sovet godt. Jeg jobber fremdeles 100 %, og har til og med hatt litt overskudd til noen får timer overtid når det har vært nødvendig. Det kjennes godt, i og med at jeg snart skal være bort fra jobb i langt over et år. Permisjonen nærmer seg veldig nå, det er bare halvannen måneds tid igjen, og det går fort nå så som det er påske og snart mai som kommer med masse ting som skjer. Og så er det litt som må ordnes klart til den lille gutten vår. Foreløpig har jeg kun kjøpt bittelitt tøy til han, så vi har en del igjen før vi er i mål. Men det stresser jeg ikke med, planen er å ta det litt etterhvert nå som vi nærmer oss. Og så har vi jo alle de store tingene fra da Amalie var baby, så det slipper vi heldigvis å tenke på.

Kose mage  <3
amalie

På fredag var jeg på kontroll hos jordmor, og alt var fint. Magen vokser som den skal,og jeg lå rett på kurven, så det er fremdeles ingen tegn til at lillegutt skal vokse seg veldig stor. Og jordmor sa at størrelsen ofte hang sammen med mors familie, så da var jo det oppløftende nyheter ;) Men uansett størrelse, så går det nok veldig greit <3

Han ligger fremdeles med hodet ned, og det tror jeg han har gjort helt siden han snudde seg for over en måned siden. Jeg kjenner stadig føttene og knærne hans, og det er ganske rart å kunne kjenne siluetten et liten ben gjennom huden. Amalie lå ganske annerledes, og da var alt så nytt, så jeg føler jeg får meg meg mye mer i forhold til bevegelsene i magen denne gangen. Det er så moro! Og spesielt gøy er det når Amalie legger hånden eller kinnet sitt på magen, og kjenner en liten fot sparke henne. Lykke! Dere, tenk at det bare et litt over to måneder igjen før vi er en familie på fire! Jeg gleder meg så! <3

Lillegutt! <3
hjertemage

Advertisements

7 thoughts on “31 uker

  1. Så godt å høyra at alt står bra til med deg og little prinsen, Marianne :-) Og magen er lika fin så sist <3

  2. gleder meg sånn på deres vegne,dette er koslig altså :) blir vel flere på oss også etterhvert,det har bare vært nok i de siste 8 mnd om jeg ikke ha skulle ha gått gravid også :-p så det får bli når det bli.ønsker deg lykke til meg resten av svangerskapet i hvert fall. blir sikkert stas og bli storesøster både for hundene og snuppa di :) går det bra med begge hundene forresten?

    1. Å, så koselig å høre og takk for det! :D Ja, det skjønner jeg, men moro når den tiden kommer <3
      Vi har bare en hund nå, Tara, som vi har hatt hele tiden. Valpen hadde vi bare en liten stund, da Amalie ble verre i eksemen sin etter den kom. Tara går det greit med, for det er ikke så mye nærkntakt de har, mens Amalie og valpen stadig var borti hverandre, og vi merket raskt forskjell.. Så det var dumt.. Har dere noen dyr forresten?

      1. Åh,så trist da! men skjønner godt grunnen. Ja vi har en kattepus som heter kaos, snuppeline får ikke borti han noe mye da for hun har katteallergi… :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s