Endelig påske!

Nå trengte jeg litt ferie, så det er utrolig deilig at påsken endelig er ordentlig i gang! Selv om vi har en del planer de første dagene av påsken, er det så godt å bare være sammen med mine kjære hele dagen lang. I dag har vi vært på farten nesten hele tiden, og vi har fått vært sammen med masse familie. Først ble det en tur til Amalies oldemor og bestemor, før vi avsluttet dagen med bursdagsselskap for svigermor. Jeg har spist så mye kake, at jeg tror jeg har fått nok for resten av graviditeten! Nå har jeg tatt kvelden, og den skal brukes til avslapping. Sofaen er inntatt, beina er stablet godt opp i høyden og mannen serverer litt kveldskos. Helt perfekt!

Ønsker dere alle en fin påske!

PS: Husk å meld deg på Sofia den Første-konkurransen min! Den finner du her.
påskefrokostpåskegodt!

Advertisements

One thought on “Endelig påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s