En smak av sommer

For en fantastisk dag! Her hos oss har vi hatt et helt nydelig vær, og på verandaen vår var det nesten som sommer. Jeg har satt ute i singlet og oppbrettede bukser i flere timer, og håper på at et lite snev av brunfarge kommer snart. Vi satt faktisk ute helt til klokken var 7, og Amalie skulle opp og stelle seg. Først da begynte det å bli litt kjøligere, men fremdeles kunne jeg fint ha satt ute i singleten. Er dette et hint om sommeren som venter oss tro? Det er lov å håpe i hvertfall ;)

Vi har også fått gjort masse fornuftig i dag. Mannen har gjort ferdig Amalies sandkasse, så nå har hun endelig noe å finne på i hagen vår. Det blir greit når lillegutt kommer, så slipper vi å pakke oss av sted til lekeplassen hver gang vi skal ut og leke. Vi var også ute på en liten runde og kikket etter nye hagemøbler, ettersom det er på høy tid at de vi har oppgraderes. Vi har lenge kikket etter en fin sofagruppe i rotting, og i dag tror jeg endelig vi fant det vi har vært på utkikk etter. Mannen skal bare sjekke en siste butikk før vi slår til, men uansett så regner jeg med at vi får kjøpt noe til uken. Det skal bli godt, da tror jeg vi kommer til å bruke verandaen enda mer enn vi har gjort frem til nå. Det kommer til å bli så fint! Ellers så fikk vi handlet litt uteblomster og en ny grill i dag. Mannen har hatt lyst på ny i mange år nå, og endelig er den på plass. Denne gangen gikk vi for gass, og det er jo utrolig lettvint, selv om jeg nok kommer til å savne lukten og smaken av kullgrillen. Men da får vi heller bare børste støv av den innimellom ;)

Og så har vi jo vært på jakt etter påskeegg i dag. Påskeharen hadde vært og gjemt et egg til Amalie ute i hagen i dag morges, og etter litt leting fant vi det gjemt oppi den halvferdige sandkassen. Amalies syntes det var veldig moro, og har knasket kjeks og godteri til den store gullmedaljen.

Har dere hatt besøk av påskeharen?

Og helt til slutt; vinneren av Sofia den Første-konkurransen er trukket, og det ble flotte Drommeland som stakk av med seieren. Gratulerer så mye :D

Her kommer litt bilder fra dagen vår!20140419-210923.jpg20140419-210931.jpg20140419-210945.jpg20140419-210955.jpg

Advertisements

3 thoughts on “En smak av sommer

  1. Jippi! :D

    Det er så deilig nå når det har blitt varmere :) Påskeharen stakk visst innom flere ganger hos oss i år X) Sånn er det når bestefar går på butikken, vettu ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s