Endelig frisk!

Hei kjære dere!

Så fint å se at så mange av dere fremdeles titter innom selv om det er helt stille her på bloggen. Dere er så gode! Grunnen til alt fraværet er rett og slett at jeg har vært syk. En virusinfeksjon i munnen satt meg helt ut av spill, og jeg har tilbragt lang tid på sofaen med null krefter og store smerter i munnen. Jeg har nesten ikke klart å spise og snakke på hele denne tiden, og det var fryktelig tungt, siden jeg jo i tillegg var 34 uker på vei med gutten min. Han har heldigvis hatt det godt og trygt hele tiden, og jeg har fått god oppfølgning. Det har jeg satt veldig pris på, for det er jo klart man blir bekymret for den lille, når vekten raser av i stedet for på. Men uansett, nå er jeg i hvertfall bedre. Kreftene kommer sakte, men sikkert tilbake, og i går spiste jeg middag med mannen og Amalie for første gang på lenge. Det var ikke så lett å få i seg all maten da det fremdeles gjør litt vondt, men godt å være sosial igjen. Og så er det så godt å bare ha smilet tilbake, det er en av de tingene jeg virkelig har savnet. Smil og glede! :D Nå ser jeg tydelig fremgang for hver eneste dag, og det hjelper jo veldig godt på humøret, og målet er at formen skal være tipptopp til 17. mai! ;)

Jeg må også sende en stoooor takk til min fantastisk mann. Han har vært helt utrolig i denne tiden, og han har pleiet meg etter alle kunstens regler. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle ha gjort uten han! Og lille Amaliejenta mi, så deilig det er å endelig kunne prate til henne igjen, og ha litt mer energi til å kose og tulle. Hun har vært så forståelsesfull og god hele tiden, men jeg har jo merket at hun ikke alltid er i det gode humøret sitt, når ting blir satt såpass på hodet her hjemme, og det skulle jo bare mangle. Men det går seg nok til nå som mamma er tilbake! <3

Jeg er så glad for at denne tiden er over nå, jeg har lagt på sofaen, og ventet og ventet på at dagene skulle bare forsvinne så jeg kunne begynne å føle meg bedre. Jeg tror dette er topp 2 av de verste sykdommene jeg har vært borti noensinne, og håper ingen av dere er så uheldige å treffe på dette viruset! Nå skal vi bare se fremover i hvertfall, og få litt stell på huset og gjøre klart alt til lillegutt. Jeg har ikke pakket sykehusbagen engang! Det er virkelig på tide nå, det nærmer seg veldig… Snart bare en måned igjen! Wææ, jeg kjenner spenningen begynner å komme sigende, selv om jeg hele tiden har vært veldig rolig for fødslen. Men man vet jo aldri hvordan det går! Men jeg holder fast ved at jeg tror det kommer til å gå rast og greit som sist gang. Men spennende blir det!

Nei, nå er det på tide å lade batteriene litt igjen kjenner jeg. Dere må ha en god natt, alle sammen, så høres vi snart igjen.

Kom på at jeg ikke har fått vist dere våre nye hagemøbler enda, så her er et glimt fra verandaen vår.20140515-214939.jpg

Advertisements

3 thoughts on “Endelig frisk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s