Besøk

Formen er så utrolig mye bedre nå, og det føles helt fantastisk. Det er så godt å være på beina igjen! Og siden jeg nesten har vært helt isolert i det siste, var det på tide å se litt folk igjen. Min søster og min lille nevø, Nicolai, tok turen i dag, og vi har kost oss masse med lunsj og bestilling av billetter til en liten tur vi skal ha på sensommeren. Jeg gleder meg allerede, men tenk så mye det blir å pakke da. Bilen vår er jo allerede full når vi er på tur med ett barn! Hehe, flaks for meg at jeg elsker å organisere og pakke ;)

Tantes barsking <3
Hjerteknuser

Nå burde jeg egentlig stått med strykejernet i hånden, og gjort klart alt til den store dagen, men jeg kjenner at det bare får vente til i morgen. Det frister mye mer med sofa, mannen og en godteskål akkurat nå. Og kjenner jeg Amalie rett, så våkner hun sikkert i grålysningen i morgen uansett, så vi får sikkert nok av tid til å gjøre oss klare ;)

Jeg ønsker dere en fantastisk dag i morgen! Kos dere, og nyt dagen :D

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s