Hagekos

For noen deilige dager vi har for tiden! Solen stråler, og dagene er varme og lange. Formen er overraskende god, og selv om jeg ikke kan være altfor lenge i solen, får jeg med meg noen solstråler jeg også. Det er så godt! Det er så rart hvor forskjellige graviditetene mine er. Da jeg var gravid med Amalie kunne jeg omtrent ikke være ute om solen tittet frem, da kom hodeverken med en gang, enda jeg bare var i 2. trimester den sommeren. Jeg husker jeg var så glad for at det stort sett var overskyet hele den sommeren ;)

I det siste har vi brukt en del tid på å ordne til i hagen og på verandaen vår, og vi har fått plantet masse deilige blomster. Det er ikke så mange år siden jeg ikke hadde peiling på blomster i det hele tatt, men etter litt selvstudier og bomkjøp, så har det hjulpet seg, og nå er det en av sommerens store gleder å stelle i hagen. Haha, jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette, men det er utrolig avslappende og jeg får virkelig koblet av! Og så må jeg bare si at jeg er så glad i våre nye hagemøbler, verandaen ble som et helt nytt sted og vi bruker den mye mer enn vi har gjort tidligere. Sofaen er så god å sitte i, og når sola blir for sterk, koser vi oss i skyggen av markisen. Etter å ha tenkt på det i flere år, er det godt å ha fått det på plass og i bruk!

Er du glad i stelle i hagen?

Noen glimt fra verandaen vår20140531-201228-72748949.jpg20140531-201301-72781162.jpg20140531-201336-72816137.jpg20140531-201455-72895884.jpg

Advertisements

One thought on “Hagekos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s