Sykehusbagen

Da er den endelig pakket! Jeg har vært skikkelig treig denne gangen, forrige gang hadde jeg den klar mye tidligere, men det er vel sånn det er andre gangen. Man har ikke like mye tid, og jeg vet hvor lite jeg brukte de tingene jeg hadde med meg forrige gang, så jeg har ikke følt at det har vært høyeste prioritet å pakke, selv om det er veldig greit å få det gjort. Det kan jo faktisk skje noe hvilken dag som helst!

Jeg har bare pakket det mest nødvendige denne gangen. Forrige gang brukte jeg sykehusets ting nesten hele tiden jeg var der, men det var jo bare halvannet døgn, så det var ikke lange stunden. Jeg satser på et kort opphold denne gangen også, men det må vi jo så klart se når den tiden kommer. Skulle jeg trenge noe mer enn det jeg har pakket, kommer så får mannen ordne opp ;)

Min sykehusbag:
To myke bukser
To singleter
En genser
Slippers
Behagelig undertøy
Hårføner
Toalettsaker
Sminke
Bind
Ammeinnlegg
Lader til mobil og kamera
Kamera
Hjemreiseklær til lillegutt

Dette er hva jeg føler jeg trenger, og det kan nok hende at det mangler noen ting her som andre synes er viktig å ha med seg. Kom gjerne med tips om dere føler det er noe jeg har glemt. Med mitt surrete gravidhode er det stor sjans for det ;)
20140603-223454-81294464.jpg20140603-223518-81318083.jpg20140603-223539-81339732.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Sykehusbagen

  1. Nydelige hjemreiseklær til den lille. :) Masse lykke til i tiden fremover. :)
    Dere har fått det kjempekoselig på verandaen deres. Utemøblene ser både veldig fine ut + gode. :)

  2. herlige klær! tror du har fått med deg det du skal ha med på sykehuset :) husk sokker! (jeg fikk samboeren til å ta med,og han tok med de styggeste knall rosa hello kitty sokkene mine!! (hilsen hun som var på sykehuset i 10 dager og hadde pakket til 2 dager) lykke til,dette går så bra :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s