Spennende tider!

I dag er det 11 dager igjen til termin! Spenningen stiger, og bare jeg tenker tanken på fødselen kjenner jeg hundrevis av sommerfugler i magen. Jeg er mye mer spent denne gangen enn jeg var med Amalie, men nå vet jeg jo hva jeg går til. Og jeg lurer så på hvordan det begynner denne gangen, om det går greit å reise fra Amalie, om fødselen kommer til å gå så raskt som jeg håper på, og ikke minst; hvem skjuler seg inni magen min? Jeg kjenner at han rigger seg til, han er laaangt nede nå, og kynnerene blir stadig hyppigere og mer merkbare. Det er ikke tvil om at kroppen gjør seg klar! Åh, nå kjente jeg alle sommerfuglene igjen! :)

Og så har vi den lille jenta mi da. Vi har pratet en del med henne om hva som skal skje, og hun er ikke superfornøyd med at jeg skal på sykehuset, men hun slår seg mer og mer til ro med det. Hennes onkel og tante ville gjerne passe henne når tiden er inne, og det tror jeg blir veldig greit for henne, da har hun fetteren sin å leke med, og det vil nok oppholde tankene hennes endel. Men jeg tror hun gleder seg til han kommer, det skal bli veldig spennende å se reaksjonen hennes. Tenk at den lille jenta mi skal bli storesøster!

Nå krysser jeg bare fingrene for at han kommer snart! Denne spenningen er nesten uutholdelig :D

Meg i dag, 38+5
20140607-221048-79848694.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Spennende tider!

  1. Superspennende! Her blir lillesøster straksens 7 uker, men jeg husker spenningen. Tiden går så fort altså… :-/
    Masse lykke til :) håper den kommende storesøstra blir ei tålmodig og omsorgsfull ei :) her har det gått over all forventning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s