Feber i huset

Amalie fikk plutselig feber i barnehagen i går, så da var det bare å hive seg i bilen og hente den lille jenta mi. Hun var skikkelig pjusken, og kviknet ikke til før sent på ettermiddagen når feberen begynte å synke litt, så det ble en skikkelig sofadag på oss to. Hun hadde litt feber i natt også, så hun har vært hjemme med meg i dag, men formen er på topp igjen. Ingen feber og full turbofart, heldigvis. Vi startet dagen med å rydde i lekekurven hennes her i stuen, og det var et sjakktrekk, oppi der var det mye hun ikke hadde sett på lenge. Hun koste seg med det i flere timer, mens jeg måtte ha en hvilepause på sofaen etter ryddingen. Det er ikke mye som skal til før jeg er helt kaputt om dagen, og det skulle vel egentlig bare mangle. Det er jo bare 6 dager til termin i dag! Åå, det er så spennende, og jeg prøver å tenke minst mulig på det, for at tiden skal gå fortest mulig. Og dagene suser heldigvis unna! Nå er det ikke lenge igjen!

I morgen er planen å gjøre klar kurven hans. Den har gått i arv fra baby til baby på pappas side i familien, og jeg synes det er veldig stas å ha den til min lille gutt. Jeg hadde den til Amalie også, men hun ville ikke sove i den i det hele tatt, så det skal bli morsomt å se hva denne karen sier om kurven. Jeg skal prøve å få tatt noen bilder til dere!

Ha en fin kveld, kjære dere!

Noe av det beste som fins <3
20140612-212247-76967502.jpg

Advertisements

One thought on “Feber i huset

  1. Godt at frøkna har kviknet til igjen. Fortsatt god bedring! Også så spennende når det er så nærme termin!
    Prøv å kose deg med den siste «rugetiden».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s