Termin

I dag er vi endelig på termindagen! Jeg venter så på den lille gutten min, og håper virkelig at han kommer snart. Jeg er nok litt ekstra utålmodig denne gangen, siden alt fagpersonell har fortalt meg at jeg kan forvente at han kommer rundt den tiden Amalie gjorde, og hun kom 43 minutter over termin ;) Det er jo selvfølgelig ingen garanti for når han kommer, men de mente at søsken veldig ofte følger hverandre, så spenningen er stor! Med Amalie hadde jeg rier på denne tiden i forhold til terminen. Ikke så kraftige, men de hadde vart siden kvelden før, og blitt sakte, men sikkert litt sterkere. Tidlig på kvelden reiste vi inn på sykehuset, og regnet med å bli sendt hjem igjen, men plutselig tok det helt av, og bare litt over 4 timer senere hadde vi en nydelig babyjente i armene våre. Jeg krysser fingrene mine for at alt går like kjapt og greit denne gangen, men jeg må si at jeg er veldig spent, og litt nervøs. Man vet jo aldri hvordan en fødsel vil gå, men jeg prøver å ikke tenke så altfor mye på det, jeg er i jo i trygge hender om det skulle hende noe.

Jeg var hos jordmor på mandag, og da så alt helt supert ut. Han ligger klar, men han har ikke festet hodet helt, noe som er veldig vanlig når det er andremann. Størrelsen var også veldig fin, og hun tippet at han ville bli litt større enn Amalie, som veide 3620g da hun ble født. Jeg spurte henne også om modningsakupunktur, siden jeg har vært litt utålmodig, men det syntes hun ikke jeg skulle ta siden jeg hadde så rask fødsel forrige gang. De fødslene som kom i gang med akupunktur hadde en tendens til å gå ganske raskt, og hun mente at det kom til å gå raskt nok av seg selv for min del. Men jeg fikk en avspenningsnål i hodet for å slappe ekstra godt av, og det hjalp, det var nesten så jeg sovnet der jeg lå!

Nå er det på tide med litt mer avslapping på sofaen og noen flere episoder av The Walking Dead. Jeg har fått helt dilla, selv om jeg til vanlig ikke er noe særlig glad i zombier i det hele tatt. Noen andre som ser på?

Det er bare å komme, lillegutt! <3
20140618-105401-39241395.jpg

Advertisements

7 thoughts on “Termin

  1. Lykke til de siste timene/dagene :-) Eg ser også på The Walking Dead og elsker det :-D Vente spent på sesong 5 som kjem i oktober :-)

  2. Fødsler er jo så forskjellige! Håper det går like greit denne gang, og at du slipper å vente så lenge ;) Gleder meg til å se gutten din!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s