Venting

Her har det ikke skjedd så mye nytt siden sist. Lillegutt trives så godt inni magen at han fremdeles er der, selv om jeg veldig gjerne vil ha han ut i armene mine. Magefølelsen min var i hvertfall helt feil. Jeg har jo hele tiden trodd at han ville komme rett før eller på termin, men nå er jeg fire dager på overtid. Heldigvis går fremdeles tiden ganske fort, spesielt helgen har flydd avgårde takket være Amalie og mannen. Vi har ikke funnet på så mye, men hatt et par kjøreturer og kost oss hjemme med filmer og god mat. Og så har jeg sett på at mannen har vasket. Det er alltid like moro ;) Og jeg må si at jeg gleder meg virkelig til å kunne vaske selv igjen. For meg er det skikkelig avkobling!

Nå er jeg spent på å se om mannens magefølelse stemmer bedre enn min. Han tipper på at lillegutt vil ut i natt! Jeg krysser fingrene for at han har rett, og han pleier som oftest det ;)

Det blir mye sofakos om dagen <3 Heldigvis har jeg to jenter som elsker det like mye som mammaen deres ;)20140622-181510-65710069.jpg20140622-181743-65863150.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Venting

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s