Hos jordmor

I dag hadde jeg siste kontroll hos jordmor, siden lillegutt fremdeles holder stand inni magen. Alt så flott ut, og det var litt modning på gang, men ikke de store tingene foreløpig. Så om det ikke skjer noe, så blir det overtidskontroll på sykehuset til onsdag og mest sannsynlig igangsetting på fredag. Jeg håper så klart at alt skal gå sin naturlige gang, men det er godt å ha en dag å forholde seg til. Og Amalie har heldigvis vent seg til tanken at jeg skal være en stund på sykehuset, og nå snakker hun om det som den mest naturlige ting i verden. Det er så godt, en bekymring mindre!

Nå skal vi kose oss med Wallander. Takk og pris for Netflix når tven ikke har noe å by på!

Gikk du på overtid?

Enda et mobilbilde, det er det eneste som blir tatt om dagen. Kameraet ligger klart i bagen, og blir nok ikke børstet støv av før lillegutt kommer ;)

20140623-194708-71228229.jpg

Advertisements

6 thoughts on “Hos jordmor

  1. Skjønner godt at det er greit å ha en dag å forholde seg til nå. Skjønner også at du er klar og venter veldig på lillegutten deres. :) Lykke til! :) Jeg har fått alle mine fire før terminen, alt fra 11 dager før terminen til 5 og en halv uke.

  2. Jeg gikk ikke på overtid, men fødte før termin – så jeg slapp heldigvis unna de dagene der. Men føler med deg alså, man er lei nok fra før ukene før termin, kan jo tenke meg hvordan det er når man bikker termin :)

    1. Ja, man blir litt utålmodig :) men det er nok helst fordi storesøster kom til termin, og alle har sagt at jeg kunne forvente det samme av lillebror, siden søsken veldig ofte følger hverandre. Men ikke denne gangen ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s