Det siste magebildet!

Jeg fikk visst børstet støv av kameraet mitt likevel! Fant ut at jeg måtte jo ha et siste bilde av magen før den plutselig forsvinner, og man må ha noe å se tilbake på, det er jo helt utrolig hvor fort man glemmer! Jeg føler jeg har skikkelig guttemage denne gangen, og den ser veldig anderledes ut enn magen jeg hadde med Amalie. I helgen ble jeg faktisk stoppet av to veldig søte damer som hadde diskutert magen min, og de ble så glade da jeg kunne bekrefte at de hadde helt rett i at jeg venter en gutt ;)

Hva synes du, er det lett å se hva som skjuler seg inni her?

På overtid 2

I dag har vi vært familien Slappesen, alle sammen har lagt rett ut på sofaen. Amalie sover ikke på dagen lenger, og har våknet veldig tidlig i dag og i går, så hun var helt skutt. Hun pleier aldri å sovne på sofaen, men i dag måtte hun gi tapt for søvnen. Hun fikk seg en liten lur, før hun ble våknet med Carebearfilm, kjeks og deilige, norske jordbær. Familiekos i sofaen!

Advertisements

7 thoughts on “Det siste magebildet!

  1. Har ikke helt fått med meg hva som er guttemage og jentemage, hehe.
    Men er det det at den er mest foran? Leste noe med at man ikke så så godt bakfra at man er gravid. For da har jeg det også :)
    Du var ihvertfall kjempefin :) Kjekt å ha bilder å se tilbake på!

    1. Jeg har heller aldri tenkt så mye på det, før jeg oppdaget hvor forskjellig mage jeg fikk nå i forhold til da jeg var gravid med jenta mi :) Tror det stemmer at guttemager er mest foran ja, og så er de vel gjerne mer «spretne», og det kan se ut som man har en ball under toppen ;) Synes din mage også ser ut som en typisk guttemage ;)

  2. Krysser fingrene for at lille gutten din kommer snart. Å gå over termin er litt av en tålmodighetsprøve! Lykke til. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s