Christian 1 uke

I går var den lille gutten min 1 uke gammel allerede! Nå begynner vi å bli godt kjent med han, og det er virkelig ingen tvil, den gutten har et godt sovehjerte! Han sover og sover og sover. Selv om Amalie løper skrikende rundt kurven hans, så sover han som en stein. Han våkner så vidt om natten for litt melk, ellers så sover han da også. Jeg trodde han kom til å være roligere enn Amalie, som nektet å sove med mindre jeg bar, bysset eller lå helt inntil, men at han skulle sove så godt, det hadde jeg aldri trodd. Det har gitt oss en veldig god start, og det gjør overgangen mye lettere for Amalie, siden jeg nå har tid til litt ekstra oppmerksomhet til henne.

Det eneste som plager han er litt magevondt inni mellom. Han blir urolig og har vanskelig for å sove, og jeg kan høre at det brummer i den lille magen hans. Stakkars! Jeg lurer på om han får i seg en del luft når jeg ammer han, for jeg har vært veldig nøye med hva jeg har spist, så det tror jeg ikke er problemet. Helsesøster kommer på hjemmebesøk til uken, så da skal jeg høre med henne, og forhåpentligvis få noen gode tips som kan hjelpe litt.

Ellers bare koser vi oss sammen, og nå skal vi nyte helgen, selv om regnet har inntatt sørlandet. Det er godt med litt innekos!

Håper dere også har en fin helg!

Lille gutten min
20140705-102716-37636662.jpg

Advertisements

10 thoughts on “Christian 1 uke

  1. Det er godt med en rolig start for storesøsknene tror jeg :) ganske greit at nr 2 blir en sovebaby da :)
    Kan anbefale minifom for magen, det gjorde underverker her! Kos dere :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s