Hjemmebesøk av helsesøster

I dag var det tid for Christians første møte med helsesøster her hjemme hos oss. Det gikk veldig bra, og det kom ikke et pip fra han, ikke engang når han ble veid. Jeg var veldig spent på vekten hans, og han hadde vokst masse, som jeg trodde. Han hadde tatt igjen de 200g som han mistet etter fødselen, pluss 100 g til, så nå er han oppe i 4190g. Ellers så alt helt supert ut, og det er jo alltid godt å høre!

20140709-223638-81398623.jpg
For en varme det har vært i dag! Vi har holdt på å renne vekk her, og det var nesten umulig å oppholde seg ute på verandaen vår. I morgen har vi planlagt en liten badetur for Amalie og fetteren hennes, mens Christian skal få seg en trilletur i vognen sin. Det blir moro, bare synd at jeg ikke kan dukke meg helt enda, men kjenner jeg de små rett så blir det nok så mye spruting at det føles som jeg har fått badet jeg også ;)

Hva er deres planer i solen?

Pakket og klart!20140709-223639-81399885.jpg

Advertisements

2 thoughts on “Hjemmebesøk av helsesøster

  1. Så bra at han vokser og trives :)
    Her planlegges minst mulig i solen, hehe. Jeg er så alt for vaaarm! Kunne tenkt meg og hatt baby ute nå heller :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s