Litt glitter i hverdagen

Før Christian ble født kjøpte jeg noen små gaver til Amalie, som jeg kunne ta frem de dagene jeg følte hun trengte litt ekstra oppmerksomhet og aktivisering. Nå har jo alt gått veldig greit, siden Christian er så rolig, men disse små gavene har vært veldig greie å ha på lur når dagene her hjemme med meg og Christian blir litt lange. I dag fant vi frem den siste gaven, en pakke med glitterpenner. Amalie ble så fornøyd, og satt lenge ved bordet og koste seg med dem. Og mens jeg tustet med litt husarbeid hadde hun smørt hendene sine inn med en skikkelig glitterblanding og laget masse håndavtrykk. Jeg synes det var vel stille der borte ja ;) Haha, og det ser ut til at hun har arvet min ordenssans. Hun var veldig nøye med at pennene lå pent ved siden av hverandre hele tiden mens hun holdt på med dem. I like! ;)

20140717-205523-75323040.jpg20140717-205524-75324359.jpg20140717-210213-75733131.jpg

Vi har også vært en tur på helsestasjonen i dag, og alt så veldig fint ut med lillegutt. Han vokser som bare det, og har lagt på seg 250g siden forrige veiing for 8 dager siden. Ikke rart jeg er skrubbsulten og har et sjokoladesug ut av en annen verden! Og dere, i går fikk jeg det nydeligste smilet fra han. Et skikkelig stort glis! Jeg har syntes jeg har sett antydninger til et smil et par ganger tidligere denne uken, men i går var det ikke tvil <3 Lille hjerteknuseren min <3

Advertisements

3 thoughts on “Litt glitter i hverdagen

  1. Så koselig med små gaver :) Helt sikkert lurt når man plutselig får en annen å dele oppmerksomheten med!
    Det så jo ut som moderne kunst også, hehe :)
    Det må være en helt spesiell følelse å se smilet for første gang :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s