Tilbake til hverdagen

Plutselig var det tid for barnehagestart igjen! Denne ferien har virkelig gått fort, og heldigvis er den ikke helt over enda. Nå blir det en liten uke med hverdag, før vi skal ha en deilig uke i Danmark. Vi gleder oss som bare det alle sammen! :D Men altså, først litt hverdag. Og det skal bli godt å komme litt i rutiner igjen. Amalie syntes det var veldig moro å begynne igjen, og hun hadde kost seg hele dagen i barnehagen. Jeg tror hun hadde godt av å se litt andre fjes nå og få lekt godt «med jentene sine» som hun sier.

Min plan nå er å få ryddet hele huset etter ferien, og så må det pakkes til turen vår. Heldigvis er det vaskemaskin der vi skal, så jeg slipper å tenke på å ha med x-antall skift til min lille gulpegutt, hehe ;) Også er jeg, Christian og Tara i gang med trilleturer hver dag. Deilig! Prosjekt «få formen tilbake» er i gang! Nå gleder jeg meg faktisk til høst, klar luft og kalde kvelder.

Er hverdagen i gang hos dere også?

Det var da veldig til kosing!
20140805-235047-85847992.jpg

Advertisements

4 thoughts on “Tilbake til hverdagen

  1. Å, deilig med enda litt ferie da! Gleder meg til jeg og kan reise igjen, denne sommeren ble det jo bare å være hjemme. Kunne jo reise selvfølgelig, men siden vi reiste masse i fjor hadde vi en del ting vi måtte få gjort her i huset før vi blir foreldre :)
    Kos dere masse i Danmark :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s