På tur i sele!

I dag har jeg og Christian testen ut BabyBjørnen vår for første gang. Han storkoste seg oppi der, og lå en stund og kikket, før han tok seg en liten lur, mens Amalie fikk svingt seg litt på lekeplassen. Men au, jeg kjenner at musklene i skuldrene og ryggen nesten er helt fraværende etter svangerskapet, så det er godt jeg er i gang med litt forsiktig trening. Jeg har blitt skikkelig inspirert av Foreldre og Barns nye treningsekspert, Funkygine. Hun bruker barna sine masse i styrketreningen, så jeg tenkte at jeg også skulle prøve meg på det. Jeg er ikke så flink til å gå på treningsstudio, så da tror jeg dette passer mye bedre for meg. Hva er vel bedre enn kos, lek og trening på en gang!

På lørdag reiser vi til Danmark, og for en gangs skyld ligger jeg godt an med pakkingen. Vanligvis står jeg kvelden før avreise og vasker tøy som vi skal ha med oss, men denne gangen er alt under kontroll. Hehe, i hvertfall foreløpig! Amalie er kjempeklar for tur nå, og gleder seg veldig til at vi skal ta den store båten til Danmarklego, som hun sier. Som dere sikkert skjønner er Legoland det store høydepunktet på turen vår! Jeg har faktisk aldri vært der selv, så jeg er også veldig spent. Er det bra? Aquadome, badelandet som ligger der, testet vi ut i fjor, og det var i hvertfall bra, så det blir et par besøk der også i løpet av uken. Og så må vi vel en tur i Løveparken igjen, og få shoppet litt innimellom alle slagene, så jeg tror tiden kommer til å fly fort! Er det nett på hytten vi skal ha, så holder jeg dere oppdatert :)

20140807-222729-80849063.jpg

Advertisements

6 thoughts on “På tur i sele!

  1. Det er gull verdt med en god bæresele. Vi har Babybjørn ONE, og den kan jeg anbefale på det aller sterkeste! Den har hoftebånd så man ikke bærer alt på ryggen og skuldrene. Og den kan brukes lenge. Bærte storesøster sist da hun var ca halvannet år, og hun elsket det! :) Den er vel opp til 3 år tror jeg.

    1. Åh, den skal jeg sjekke ut! Takk for tipset :) Det høres mye bedre ut med hoftebånd, haha, så fort som lillegutt vokser tør jeg ikke tenke på hvordan skuldrene mine blir etterhvert ;)

      God helg! :)

  2. Flott med bæresele. Alle mine fire likte seg i bæreselen. :)
    Legoland er flott! Riktig god tur til Danmark. Danmark er et herlig ferieland for både små og store! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s