Pakket og klar!

Da er vi endelig pakket og klar for å sette nesen mot Danmark i morgen! Og jada, det endte selvfølgelig opp med min vanlige hasteklesvask siste kvelden før avreise, jeg sitter faktisk å hører på dagens siste tørketrommel nå. Sånn går det når jeg skryter av å ha alt under kontroll ;)

Nå må jeg kommer meg i seng snart, men jeg synes alltid det er så vanskelig å sovne dagen før vi skal avgårde på tur. Jeg blir liggende og tenke på alt vi må huske, og alt som må ordnes på morgenen før vi skal avgårde. Og vi skal avgårde tidlig, klokken er stilt på 05.00. Huff, jeg kommer til å være så trøtt! Men, men, jeg får ta det inn igjen på kjøreturen.

Og vet dere hva? Nå sitter jeg her og er så stolt over den store, lille jenta mi. Nå har hun offisielt sluttet med bleie om dagen! Hun har vært så flink, og har fått velge seg et klistremerke i belønning for hver gang hun har gått på do. Det har vært stor stas! :D

Nei, nå må jeg virkelig ta kvelden. Natta, dere!

Klistremerkebelønning for flinke jenter!20140808-232724-84444320.jpg

Advertisements

8 thoughts on “Pakket og klar!

 1. Så flink jente! Hvor gammel er hun nå? 2,5? Vi er i gang vi også, starta bra i ferien. Men så synes jeg det ble et lite tilbakesteg når hun begynte i bhg igjen.. Hva kan man egentlig kreve av de? Det har vært et toalettbesøk om dagen, og det sier seg jo selv er for lite.
  Har lyst til å sende henne dit med truse då de MÅ være flinke å spørre henne.. Men vet ikke hvordan det er. Amalie har kanskje ferie enda? Så da er det jo enklere :)

  1. Amalie er 2 år og 9 måneder nå :) Hvor gammel har Mariell blitt? :) Jeg syntes det var litt vanskelig å vite hvordan vi skulle gå frem med dette, men det har etterhvert gått veldig fint av seg selv, når vi bare kuttet ut bleien selv om hun ikke hadde helt kontroll enda. Det var lenge hun ikke hadde lyst til å gå på doen, men etter endel uhell, syntes hun plutselig at det var kjempegøy å gå på do. Det var to dager før bhg startet :) Jeg lot henne bare gå i trusen i barnehagen når den dagen kom, og det ble endel uhell de to første dagene :) Men så plutselig løsnet det helt og hun har gått de siste dagene med bare et lite uhell :) Her i barnehagen har de vært veldig flinke til å spørre henne, og de har ikke gjort noe av at det var en del uhell de første dagene :)

   Masse lykke til videre med avvenningen :D

   1. Marielle er bare 2 år og 2 måneder, så vi har jo god tid. Men hadde vært kjekt å få en bleiefri vinter tenker jeg :)
    Ja de blir kanskje mer obs på å si i fra etter de har en del uhell. Synes Amalie det er fælt på noen måte når det skjer i trusa? Marielle gjør seg ingenting av det, men vet ikke om det er bra eller dårlig… :P
    Takk takk!
    Kos dere masse på ferie :-)

   2. Amalie gjør ikke noe av uhell, men det har absolutt gjort henne mer bevisst på å si fra :) Når jeg googlet bleieslutt før vi startet, leste jeg et sted at en grei måte å få til bleieslutt var rett og slett å bare la dem gå uten bleie en stund, og etter en liten stund med uhell ville de lære å si i fra, så tror ikke det gjør noe :)

    Takk for det! Vi storkoser oss her i Lalandia, det er et lite paradis for barn :D

  1. Så spennende! :D Var veldig fint bilde du la ut på Instagram :):)

   Ja, det er litt styr med bleieslutt, men utrolig deilig nå som vi endelig bare gjennomførte det ;) Jeg gikk også lenge og tenkte på det uten å få gjort så mye med det ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s