På visitt

I dag har jeg og lillegutt hatt en liten tur for å besøke mine gode kollegaer på jobb. Det var utrolig koselig å se dem igjen! Det er rart å tenke på at jeg skal være vekke fra dem et helt år til, bare de månedene jeg har vært borte nå føles som en liten evighet. Men det som er så godt, er at når man kommer tilbake, så er det som man nesten ikke har vært borte i det hele tatt :) Og heldige Christian fikk så mye fint! De kjenner stilen «hans» godt allerede ;)

DSC_0416.JPG

Ellers så flyr dagene raskere enn jeg trodde var mulig. I dag er det allerede torsdag, syntes det var mandag i går jeg. Men denne uken har det vært en del å ordne, neste uke blir det mye roligere, og det skal nytes med lange trilleturer og masse kos <3 Og apropos kos, nå ligger jeg her i sofaen med en sovende baby på brystet. Fins det noe bedre? Ååå, jeg tror hjertet hopper ut snart! De er så gode, disse stille øyeblikkene av komplett lykke over å ha en så deilig, liten gutt. *nyte nyte nyte*

DSC_0423.JPG

Ha en fin kveld!

Advertisements

2 thoughts on “På visitt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s