Smoothie-is

Amalie har dilla på smoothie-is for tiden, og i dag måtte vi lage ny porsjon. Selv om sommeren er over, må vi jo fortsatt kose oss med litt is, og denne er jo både sunn og god. Og så er det så koselig å lage dem, det er mamma og Amalie tid. Da koser vi oss sammen ved kjøkkenbenken, mens vi kutter litt frukt og finner frem frosne bær, og Amalie får hjelpe med å styre blenderen. Det er stor stas!

De ser skikkelig gode ut, og i følge Amalie så er de det, men siden det er jordbær i har jeg ikke turt å spise dem. Christian får så fort vondt i magen, så jeg tar ingen sjanser. Neste porsjon blir i hvertfall uten jordbær, så jeg også kan smake ;)

DSC_0484
_____________________________________________________________________________________

Nå er det klart for en film med mannen, men jeg kjenner at øyelokkene er usedvanlig tunge idag, så jeg tviler på at jeg holder ut særlig lenge. Nå er det godt det er helg!

Advertisements

4 thoughts on “Smoothie-is

  1. Nam! Har ikke turt å spise noe jordbær i helle sommer jeg. Kanskje bare 5 stk fint fordelt :P Men neste sommer tror jeg ikke jeg skal spise annet :D
    Så lurt med smoothie-is! Hvor har du kjøpt de formene? Hva har du i? Youghurt og frukt/bær?

    1. Jeg husker ikke hvor jeg kjøpte formene… Innbiller meg at det kan ha vært Europris kanskje. Vet i hvertfall at de har der, kjøpte en pakke med en annen type sist jeg var der :)

      Jeg bruker mye bær og litt frukt, og så har jeg oppi en god skvett eplejuice :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s