Sopptur

Høsten har med årene blitt min favorittårstid. Jeg elsker den klare luften, de sterke fargene og den deilige følelsen av en lang tur i skogen. Forrige høst glipp jeg glipp av det meste, da tilbragte jeg hvert ledige sekund på sofaen, gravid og kvalm som bare det <3 Men i år er lillegutt med utenpå magen! Tidlig krøkes, vet dere. Amalie trives også godt i skogen, så i går dro vi ut alle mann for å kikke etter kantareller. Mitt tidligere kantarellsted har vært tomt de siste årene, så i går streifet vi rundt på måfå, og hold dere fast, vi fant tre stykker! Heldigvis hadde mannen funnet en liten neve kantareller tidligere i uken, så en liten smak ble det.

DSC_0582.JPG

DSC_0591.JPG

DSC_0601.JPG

DSC_0607.JPG

Nå hører jeg noen små kny fra vogna, endelig er gutten min våken. Han har sovet så mye i dag at jeg har hatt absinenser. Han er nok skrubbsulten, så jeg får gi han litt mat. Endelig er det kosetid! :)

Advertisements

2 thoughts on “Sopptur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s