Trilletur

Så nydelig det har vært med litt sol og varme igjen i dag. Jeg, Christian og Tara hadde oss en lang trilletur og nøt hver eneste solstråle. Jeg merker formen begynner å hjelpe seg nå, og så fort jeg er ferdig med denne forkjølelsen skal jeg trå til litt hardere med treningen. Foreløpig har får jeg ikke bestemt meg for om jeg skal melde meg inn på treningssenter eller kjøre et eget opplegg her hjemme. Det er ikke lett å bare trene hjemme, men akkurat nå er det det som frister mest. Hmm… Hva hadde dere gjort?

DSC_0614
DSC_0621
DSC_0624DSC_0622DSC_0628DSC_0631

Advertisements

3 thoughts on “Trilletur

  1. Jeg er medlem på treningssenter, men mangler tid til å dra dit! Jeg klarer ikke sånt på egenhånd (hjemme), så jeg må. Har ikke vært der på over et halvår, men førstkommende onsdag har jeg meldt meg på kettlebells. Midt i leggetida…. Vi får se hvordan det går ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s