Christian 2 måneder

I dag er gutten min hele to måneder allerede! Lille, lille gutten min som er så god. Så rolig og avslappet, men også så pratsom, nysgjerrig og glad. Min fantastiske Christian.

Han vokser fort, og han er mye større enn Amalie var på samme alder. Jeg har ikke funnet helsekortet hennes enda, men det skal bli moro å sammenligne utviklingen. Når vi har vært på helsestasjonen ligger han fint på kurvene, og han er nok ganske gjennomsnittlig, selv om jeg føler at han vokser i racerfart. Lengden hans har vi ikke målt siden fødselen, så jeg er veldig spent på hvor lang han har blitt nå.

redigert nydelig

Han har god kontroll på kroppen sin, og holder hodet sitt godt oppe. Og øynene følger ivrig med. Mens Amalie var mest opptatt av å kose og drikke melk, liker han her veldig godt å følge med på det som skjer rundt han og å slå av en prat. Og så smiler han som bare det, og det høres ut som han prøver å le litt uten å få det helt til. Det blir bare deilig babygurgling. Og i det siste har han begynt å bli mye mer våken, og våkenperiodene varer mye lenger. Det er koselig! Det kan virke som vi er på vei mot rutiner med lurene på dagen, men de er fremdeles ganske sporadiske.

Sove nå

Han er en utrolig lettvint baby som fremdeles sover masse. Favorittstedet å sove er i vogna. Der kan han fint ha en til to lurer om dagen som varer opp til fire timer. Om kvelden legger han seg fremdeles med oss, og som oftest legger han seg i sin egen seng etter han har fått siste måltid for kvelden. Når han våkner igjen, gjerne etter 4-6 timer, kommer han over i vår seng og blir der til morgenen. Stort sett holder det med ett måltid om natten, så det er jo helt topp.

Amalie trives veldig som storesøster, og det er så godt å se at søskenjærligheten hennes flommer over. Hun er fremdeles like interessert i han, og elsker å kose og susse på han. Jeg tror de kommer til å bli bestiser <3

søskenkjærlighet redigert

Advertisements

10 thoughts on “Christian 2 måneder

  1. Nydelige Christian! Jeg har kanskje sagt det før, men han har fått et veldig fint navn. :) De er ganske like, Amalie og Christian, ikke sant? :) De to yngste mine, Andreas og Kaisa, er like.
    GOD HELG! :)

  2. Herlighet så søt han er :)
    Tiden flyr veldig fort, min baby er 7 uker i morgen.
    Vi får nyte tiden i øyeblikket! Den kommer ikke tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s