Strikkedilla

Strikkelysten kom plutselig over meg for fullt igjen, så da tok jeg og Christian like godt turen til nærmeste garnbutikk for å handle litt tidligere i dag. Jeg endte med dette deilige alpakkagarnet i grått. Er det ikke fint? Jeg skal prøve meg på Acnegenseren, men valgte å bare gå for en farge i stedet for striper. Siden jeg fremdeles er veldig fersk i strikkeverden er jeg veldig spent på hvordan resultatet blir, men den er vel ganske så lettstrikket, så tror nå dette skal gå veldig bra. Noen andre som har prøvd seg på denne? Blir det fint har jeg lyst til å strikke en i lys rosa også, de ser jo så gode ut. Men først må jeg bli ferdig med et par sokker til Amalie. Når hun så at jeg fant frem strikketøyet var det det første hun spurte om, og det kan man jo ikke si net til <3

DSC_0127

DSC_0088

DSC_0068

Advertisements

9 thoughts on “Strikkedilla

    1. Hehe, jeg holder på med selvopplæring i forhold til strikkingen. Bare et år tilbake og jeg kunne kun vanlig rillestrikk som jeg hadde lært på barneskolen ;)

      Håper dere har hatt en fin helg! :)

  1. skulle ønske jeg kunne strikke….jeg har ikke tolmodighet til det, men så mye man kan lage om man kan det :-)

    klem tone

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s