Dåpskjolen

Dagene løper avgårde her, og nå nærmer dåpen til Christian seg med stormskritt. Det er under tre uker igjen! Planleggingen er i full gang, og ting begynner heldigvis å falle på plass. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen glimt av dåpskjolen som Christian skal ha. Den har vært i familien i mange, mange år, så det er veldig stas å få bringe den videre til enda en generasjon. Jeg gleder meg veldig til å se lillegutt i den, han kommer til å være så søt! Akkurat som Amalie var da hun brukte den for to og et halvt år siden <3

Unknown
pynt
Dåpskjolen
___________________________________________________________________________________

De siste dagene har vært utrolig slappe for min del. Jeg har hatt en mild bihulebetennelse, men nå begynner den å slippe taket, og jeg føler meg endel bedre i formen. Jeg har haugevis av ting jeg skulle ha ordnet, men det får jeg ta til neste uke. Nå kjenner jeg at jeg trenger å ta det helt med ro et par dager, og bare nyte de stille timene jeg har med Christian midt på dagen, så batteriene kan få fylt seg opp igjen. Det skal bli godt. Det eneste planen vi har i morgen er babysvømming. Det gikk veldig fint forrige gang, og det så ut som Christian koste seg når han kom ut i det gode, varme vannet. Men han ble fort sliten, så det ble tidlig opp fra bassenget fra vår del. Og instruktøren nevnte at vi alt kan dukke Christian under vann i morgen om jeg vil. Wææ, bittelille gutten min! Akkurat nå kjennes det litt skummelt, men jeg var jo på samme kurs med Amalie, og hun tok det kjempefint. Vi får se ;) *mammanerver*

Dere må ha en fin og god kveld videre!

Advertisements

5 thoughts on “Dåpskjolen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s