Sutteslutt

I går var den store dagen – Amalie sluttet med sutt!

Vi har lenge pratet med Amalie om at vi skulle gi sutten til Kaptein Sabeltann på vår neste tur til Dyreparken. Hun har syntes at dette har vært en god idé, og var veldig klar da vi i går satte kursen for Sabeltanns Smokkarium. Jeg skal innrømme at jeg ikke trodde at hun kom til å gi fra seg sutten uten videre, men jammen meg så kastet hun den rett inn til alle de andre suttene. Flinke jenta mi! Etterpå så gikk hun bare avgårde som ingenting hadde skjedd, og bortsett fra at hun spurte etter den et par ganger i løpet av ettermiddagen, tenkte hun ikke på det i det hele tatt. Når kvelden kom så var jeg veldig spent, og stakkars, det ikke så lett å sove uten sutten, men det gikk nå greit til slutt. Natten har også vært litt turbulent, med et par oppvåkninger hvor hun savnet sutten veldig. Men det skulle bare mangle, det kan jo ikke være lett heller, jeg vet jo hvor glad hun var i å kose med sutten sin. I dag gikk det heldigvis allerede bedre å finne søvnen uten sutten, og jeg krysser fingrene for en litt roligere natt ;) Jeg er så stolt av henne, store jenta mi! <3

Vi fikk også kost oss masse i parken, som vi alltid gjør. Det er så deilig der på denne tiden av året. Fremdeles fint vær, men minimalt med folk. Faktisk så var det ikke kø i tømmerrenna i det hele tatt, så da fant vi ut at det var på tide med Amalies første tur. Jeg trodde kanskje hun kom til å synes det var litt skummelt, men nei da. Det var det bare meg som syntes. Hun ville bare mer, mer og mer. Fy søren, som det kilte i magen på vei ned bakken, skal si man nervøs med aldren ;)

DSC_0218
Hos elgenDSC_0182DSC_0174DSC_0206DSC_0227

Advertisements

One thought on “Sutteslutt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s