Forberedelser til dåp

Til søndag er det klart for dåp for vår lille Christian, og det betyr at dette blir en veldig hektisk uke. Det meste av planleggingen er unnagjort, så nå gjelder det bare å få satt alle ideene ut i livet. Pinterest har vært flittig besøkt de siste dagene, og akkurat nå sitter jeg og leter etter inspirasjon til servietter, som er det eneste som jeg er usikker på enda. Vi har noen fine linservietter som jeg har lyst til å bruke, men jeg er litt usikker på hvordan jeg skal ha dem. Jeg har testet ut litt forskjellige måter å brette på, og det er jo mye enklere enn jeg hadde trodd, så kanskje jeg skal prøve meg på det i stedet for å lage serviettringer. Vi får se! Nå bare gleder jeg meg til å komme i gang med alt jeg skal lage, og så håper jeg bare at det blir like fint som jeg ser for meg, siden jeg ikke akkurat er veldig erfaren på DIY-området ;)

Dette er noen av bildene jeg har hentet inspirasjon fra:
nam!garlandsinspirasjon til dåp

Alle bildene er lånt fra Pinterest.com. Mappen min finner du her! 

Advertisements

One thought on “Forberedelser til dåp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s