Tremånederskontroll

I dag har vi vært på helsestasjonen for tremånederskontroll og Christians første vaksine. Alt så tipptopp ut, og han hadde lagt på seg godt, og var nå oppe i 6178 g og han var blitt 62 cm lang. Han ligger veldig fint på kurven sin, og er faktisk helt gjennomsnittlig for aldren sin. Vaksinen gikk også greit, men det skjærte godt i mammahjertet når han hylte av sprøyestikkene. Det er virkelig godt det er fort gjort! Han har heller ikke fått noe feber, i hvertfall ikke enda, og nå er jo klokken langt over ni, så da slipper vi kanskje unna *krysser fingrene*

Men en ting vi ikke har sluppet unna er det tredje utviklingsspranget. Christian har vært urolig hele denne uken, og han har sovet veldig dårlig. Han vil helst bare ligge hos meg og kose, stakkar lille. Hehe, og det kunne jo ikke vært dårligere timing, med alt som må gjøres før dåpen. Så jeg får bare se hva jeg rekker, om jeg må sløyfe noe av pynten, så er jo ikke det så farlig. Jeg har fått vasket litt, så jeg er fornøyd med bare det. Vi skal jo ha dåpen hjemme, så da må det skures litt :)

Nå kjenner jeg at øyelokkene begynner å bli vel tunge her, så vi får ta kvelden. Natta, dere!

Gullgutten min!
Gullgutten

Advertisements

7 thoughts on “Tremånederskontroll

  1. Jeg har vært en dårlig kommenterer i det siste, men livet har tatt meg litt igjen ;) Gleder meg til jeg er ferdig med innleveringene, for studielivet er ikke helt for meg lenger :)

    Så stor han har blitt :) Ikke stress med dåpen, det skal jo bare være en koselig feiring av Christian :) Og det er så deilig når helsekontrollen går uten anmerkning (sprøyter er aldri populært) :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s