Snart dåp

Wææ, nå er den store dagen snart her! Jeg gleder meg så <3

Vi ligger heldigvis veldig godt an med alt som skal gjøres. Christian har blitt seg selv igjen, og i dag tror jeg han har prøvd å ta igjen noe av søvnen han har gått glipp av den siste uken. Den ene luren varte over fire timer! Gjett om jeg fikk vasket og styrt rundt! Jeg fikk gjort kjempemasse, og nå er huset skinnende rent. Duker og klær er strøket, maten er handlet og pynten begynner å komme på plass. Nå er det bare et par pom pomer og servittbretting igjen, og det skal jeg kose meg med i morgen. Og så dekke bordet, det er jo noe av det gøyeste. Nå håper jeg bare alt blir slik jeg har forestilt meg det ;)

God helg!

DSC_0004.JPG

Advertisements

4 thoughts on “Snart dåp

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s