Vel overstått

På søndag hadde vi dåp for vår fineste lille Christian. Det var en så fin dag, og vi koste oss så mye med familien vår, god mat og masse kaker. Lillegutt selv tok dagen med knusende ro, bortsett fra da vi skulle gå opp kirkegulvet i begynnelsen av gudstjenesten. Alle menneskene og den høye musikken fra orgelet ble visst litt skummelt, og det kom noen tårer. Stakkars lille, men det gikk raskt over, og resten av tiden kikket han med store øyne på alt som skjedde, og da dåpen var over, tok han seg like godt en liten lur i pappas armkrok. Det kunne jo ikke gått bedre!

Vel hjemme hos oss serverte vi hjemmelagde snitter á la mannen. Jeg fikk ikke noen gode bilder av disse, men de var veldig gode! Og så ble det kaker og kaffe. Jeg hadde bestilt en toetasjes sjokoladekake, og så var vi så heldige å få masse bakehjelp, så det var nok å velge i på kakebordet. Hehe, nå er heldigvis alle restene borte, jeg føler jeg snart ser ut som et kakestykke. Jeg har fått nok kake for mange måneder! :)

De siste dagene har jeg bare slappet av, det tar på med planlegging og gjennomføring av dåp. Men det er vel verdt det, og vi har fått mange fine minner å ta med oss. Det aller fineste minnet må være når jeg holdt Christian under dåpen. Det var mer spesielt enn jeg trodde, og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det <3

Her kommer et bilderas fra dagen vår:

kaken red
Sjokoladekaken jeg hadde bestilt. Mmm, kjempegod!

bamsene

popcorn
Amalie er ikke så glad i kaker, så da var det veldig stas med popcorn ;)
pompomer
Pom pomene jeg laget.

bordet

bord med blomster

slipset red

blomst red

hortensia red

dåpsgutten
Den nydelige dåpsgutten vår <3

matrosdress

Advertisements

6 thoughts on “Vel overstått

 1. Å, så fine detaljer :) Og gratulerer med vel overstått dåp!
  Jeg tenkte å bestille pom pom, men ser du har laget selv, så kanskje jeg må prøve meg på det jeg også :) Var det vanskelig?
  Har ikke tenkt over at det vil være spesielt å stå der med han under dåpen, men det blir vel gjerne det for meg også!

  1. Pom pomene var veldig lette å lage, til og med for meg som ikke er så veldig flink på sånne ting ;) tenkte jeg skulle laget et diy-innlegg veldig snart om det ;)

   Jeg tenkte heller ikke at det skulle være så spesielt, men det ble overraskende fint :) Det er bare å glede seg :)

 2. Så utrolig mye fint det var der! Og for en nydelig dåpsgutt! Gratulerer med vel overstått dag! Kaken så helt utrolig ut, og det gjorde resten av pynten også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s