En liten oppdatering på Christian

Med Amalie så var jeg nøye på å ha månedlige oppdateringer om utviklingen hennes på bloggen, men denne gangen går tida så fort, at jeg helt glemmer det bort. Jeg er innom og leser måned for måned på nettet, men det blir visst stort sett med det. Men det er jo moro å skrive litt også, og ha noe å se tilbake til, så jeg skal prøve å få til disse oppdateringer litt oftere.

Nå er han alt over tre måneder, og han begynner å lære seg å bruke kroppen sin. Han har blitt veldig flink til å bevege armene og gripe med hendene, så nå er det bare å passe på hår og alle løse deler. Jeg glemmer alltid hvor sterke de er i de små hendene sine! Og stakkars Amalie, hun blir stadig lugget litt av lillegutt, men hun synes det er så gøy å kose med han, at hun bryr seg ikke om det <3 Christian viser også stor glede over Amalie nå. Han koser seg så når hun leker, koser og kiler han. Ofte krabber hun opp i grinda til han og rigger seg til med masse leker, bare så hun kan være i nærheten av han. Er det noe som smelter mammahjertet mitt totalt, så er det den spontane søskenkjærligheten som oppstod mellom de to, det er bare helt nydelig å se på!

Favorittaktiviteten hans er for tiden å ligge i babygymmen, der blir han helt fascinert av at han klarer å få dyrene til å bevege seg. Ofte blir jeg bare sittende og se på han, det er så fint å se når de prøver seg og mestrer nye ting. Han øver seg også på å bruke stemmen sin mer og mer, og han er en pratsom liten kar. I det siste har han klart å få frem noen små hyl også, hehe, det er uvante lyder fra den kanten. Det er mye nytt på gang nå, det er jo helt utrolig hvor mye de utvikler seg bare det første året.

Ellers så er han en glad og fornøyd gutt, rolig og avslappet, akkurat som pappaen sin <3

Christians favoritter: å bli sunget for, leke i babygymmen, å bli kilt
Ikke så moro: å være med på shopping, å trille lange turer i vogna
Kallenavn: Baby, gladgutten, Gudmund, Guddis
Vekt: ca 6500 g
Lengde: ca 63

DSC_0823.JPG
DSC_0864.JPG

Advertisements

3 thoughts on “En liten oppdatering på Christian

  1. Så gøy at han er begynt å bli interessert i ting, er jo en morsom tid! :) Her har vår akkurat begynt å følge med på ting, men strekker seg ikke etter ting enda. Vi har kjøpt babygym som han ihvertfall snart er klar til å ligge under å se på.

    1. Ja, det er en veldig moro tid nå! Men synes i grunnen det alltid er en moro tid, det er alltid noe på nytt på gang. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt det om Amalie ;)

      God helg! Håper det går bra med lillegutt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s