For få timer

Jeg og Christian har hatt besøk av denne fine jenta i dag, Nicole, en av mine yngre søstre. Vi var ute og gikk en tur i finværet, og jeg fikk knipset noen fine bilder av henne. Hun er jo så flott og fotogen! Haha, det er da man føler seg som en utvaska husmor :P

Men det er en tid for alt, og akkurat nå er tid foran speilet ganske nedprioritert, siden dagens timer flyr altfor fort. Jeg synes ikke det er mer enn jeg har levert Amalie i barnehagen, før det er på tide å hente henne igjen, og jeg har kun fått gjort en brøkdel av det jeg hadde planlagt. Nå er ikke det så farlig, for planene mine omfatter stort sett bare rydding og vasking, og det løper jo som kjent ikke avsted. Så får vi heller leve med litt rot, for jeg prioriterer ikke vekk dyrebar tid med de små for å holde huset skinnende rent. Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men jeg har faktisk vent meg til at det alltid er litt rot her, jeg som egentlig hater rot. Som ting kan forandre seg etter et par graviditeter :)

Tåler du mer rot etter at du fikk barn?

DSC_0351-0.JPG

DSC_0365-0.JPG
__________________________________________________________________________________

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s