På etterskudd

I dag har jeg endelig fått satt meg ned for å jobbe litt med fotoalbumene våre og skrive litt i Amalie og Christians bøker. Dette er noe jeg har tenkt på i mange måneder, så det var utrolig godt å få kommet i gang igjen. Jeg har haugevis av bilder som skal limes inn, og jeg er ca. 2,5 år på etterskudd :o Planen nå er å komme ajour i løpet av høsten. Jeg fikk gjort en god del i dag, men det er ikke til å unngå at jeg drømmer meg litt vekk når jeg ser alle babybildene til Amalie, og gode minner strømmer på. Og akkurat derfor er det så godt å få bildene på plass, så vi kan bruke albumene masse i årene som kommer. Det er så koselig å sitte sammen og mimre, det er jo helt utrolig hvor fort man glemmer mange ting, hvis ikke man har foreviget dem.

Er du flink til å ta vare på minnene dine?

IMG_0302.JPG

Advertisements

2 thoughts on “På etterskudd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s