Min lille sprellemann

Christian er en skikkelig sprellemann, altså! Jeg har prøvd å ta hånd og fotavtrykk i en minnebok vi fikk til dåpen, men det gikk ikke helt som planlagt. Hehe, de små føttene og hendene går jo alle veier! Jeg fikk tatt avtrykk til slutt, men det er ikke så lett å se hva de to malingklattene i boka skal forestille, men det er jo uansett et minne som er morsomt å ha <3

Som dere ser, så ble det litt grisete, og vi måtte rett opp i badekaret. Heldigvis var malingen lett å få av av!

DSC_0532.JPG

Nå er jeg så glad for at det et helg! Mannen har jobbet en del ekstra i det siste, så nå skal det bli godt å ha en rolig helg med masse familiekos og avslapping. Jeg har blitt så utrolig slapp og daff i det siste, kan det være regnet og mørket som gjør det? Uansett, så er det helt forferdig, håper det gir seg snart!

God helg, alle sammen!

Advertisements

2 thoughts on “Min lille sprellemann

  1. Så søte totiller :)
    Jeg har tenkt på dette alt for sent hver gang jeg, så her har vi ikke noe avtrykk av noen. Men har en plan om å få til noe før jul likevel. Hadde bare kjøpt feil farge..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s